CUKOR Z KOKOSOVÝCH KVETOV

distributor:

BOMAG s.r.o.
Letišná 61/319
Dunajská Streda

Späť
Váha: 0.5 kg
Cena: 4.99 €

Cukor z kokosových kvetov

V Juhovýchodnej Ázií začali používať pred 5000 rokmi pre sladenie potravín a nápojov, od tej doby
sa jeho spracovanie nezmenilo. Sladký nektár z kvetov kokosovej palmy  pri nízkej
teplote kryštalizujú pomocou pary. Tento tradičný spôsob zabezpečí, aby sa vitamíny, ktorý cukor z kokosových kvetov obsahuje nestratil - B1, B2, B3, B6, draslík, horčík, zinok, železo, a 16 druhov aminokyselín,  aby sa spotrebou cukru z kokosového kvetu  
dostal do našich tiel.

Glykemický index : 35, ktorý je nižší ako pri ostatných cukroch. Jeho chuť je mierne karamelová. Používa sa  priamo ako sladidlo.
Môže byť použitý namiesto cukru pri  varení, pečení, pri príprave  nápojov, môžeme ním osladiť kávu, čaj.  
Trvanlivosť : pri správnom skladovaní na dobu neurčitú.

Skladovanie: na suchom a chladnom mieste, chráňte pred priamym slnečným žiarením.

Krajina  pôvodu: Indonézia

Výživové hodnoty v 100g výrobku: 
NázovHodnota
Energia
1627kJ/389kcal
Tuk
0,1g
- z toho nasýtené mastné kyseliny
0g
Sacharidy
96,0g
- z toho cukry
96,0g
Bielkoviny
1,3g
Soľ
0,25g