CUKOR Z KOKOSOVÝCH KVETOV
Cukor z kokosových kvetov
V Juhovýchodnej Ázií začali používať pred 5000 rokmi pre sladenie potravín a nápojov, od tej doby
sa jeho spracovanie nezmenilo. Sladký nektár z kvetov kokosovej palmy pri nízkej
teplote kryštalizujú pomocou pary. Tento tradičný spôsob zabezpečí, aby sa vitamíny, ktorý cukor z kokosových kvetov obsahuje nestratil - B1, B2, B3, B6, draslík, horčík, zinok, železo, a 16 druhov aminokyselín, aby sa spotrebou cukru z kokosového kvetu
dostal do našich tiel.
Glykemický index : 35, ktorý je nižší ako pri ostatných cukroch. Jeho chuť je mierne karamelová. Používa sa priamo ako sladidlo.
Môže byť použitý namiesto cukru pri varení, pečení, pri príprave nápojov, môžeme ním osladiť kávu, čaj.
Trvanlivosť : pri správnom skladovaní na dobu neurčitú.
Skladovanie: na suchom a chladnom mieste, chráňte pred priamym slnečným žiarením.
Krajina pôvodu: Indonézia
Názov | Hodnota |
---|---|
Energia | 1627kJ/389kcal |
Tuk | 0,1g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0g |
Sacharidy | 96,0g |
- z toho cukry | 96,0g |
Bielkoviny | 1,3g |
Soľ | 0,25g |